ТАЙСЬКА КОСМЕТИКА І МЕДИЦИНА
Кошик
UA
PL
RU

Чому саме тайська косметика

   Косметична індустрія - багатомільйонний ринок. Це пояснює високу конкуренцію серед виробників косметики різних країн. Однак, якщо європейські торгові марки здобули свою популярність завдяки рекламі, то тайська косметика своїх шанувальників заслужила, довівши свою користь і дієвість.

   Таїланд - країна екзотичних рослин і унікальних тропічних фруктів. Тайці навчилися використовувати дари природи на свою користь. У натуральній косметиці Тая об'єдналися багатовікові традиції східної медицини та можливості сучасної науки. Варто відзначити, що в складі більшості косметичних засобів, тайські косметологи застосовують свіжі продукти - ніяких сушених трав і квітів.

   Ті, хто відвідали Таїланд встигли помітити, наскільки гарні місцеві жінки. Звичайно, адже вони використовують тайську косметику, щоб підтримувати природність, привабливість! 

   Асортимент тайських патчів під очі можете знайти в розділі "Патчи под глаза", або натиснути ТУТ



   Тайська косметика тільки починає набувати популярності серед наших співвітчизників, але вже зараз можна з твердою впевненістю заявити, що одного разу спробувавши на собі її дивовижні властивості, бажання користуватися іншою косметикою пропаде назавжди. Про це говорять і косметологи, і продавці магазинів косметики, і навіть лікарі-дерматологи.

   Чим хороша натуральна тайська косметика?

   Відповідь на це, вже риторичне питання, гранично проста: до складу тайських косметичних засобів входять тільки натуральні складники. Невелика кількість хімічних сполук, що входять до складу косметичних засобів, необхідна виключно для підтримки та збереження якісних властивостей натуральних компонентів.

   Асортимент кремів для обличчя можете знайти в папці "Кремы для лица" або натиснути ТУТ






   При виготовленні тайських косметичних засобів знайшли широке застосування такі натуральні продукти:

- різноманітні ефірні олії;
- екстракти рослин і трав;
- цілющі морські водорості;
- витяжки з місцевих овочів і фруктів;
- зелений чай і багато іншого.

   У всіх цих скарбів тайської природи міститься величезна кількість корисних речовин, вітамінів, цінних кислот, антиоксидантів, мінералів, тощо. Регулярне використання косметичних засобів тайської косметики дає наступний ефект:

- омолоджує шкіру і сповільнює процес появи зморшок;
- зволожує і тонізує шкіру;
- знімає втому;
- виводить з організму всілякі токсини та шлаки;
- сприятливо впливає на кровоносну систему.

   Обов'язковим складником тайської косметики є кокосова олія як основний постачальник антиоксидантів і жирних кислот.

   Асортимент масла для тіла можете знайти в розділі "Масло для тела" або натиснути ТУТ




   Великої популярності набули і тайські чаї, які мають не тільки вишуканий смак, але і містять в собі дієві лікувальні властивості. 

   Асортимент можете побачити в розділі "Тайский чай" або натиснути ТУТ.




   До відмітних особливостей косметики відноситься і той факт, що тайські косметичні засоби ідеально підходять не тільки жінкам, які є основними споживачами косметики, але також чоловікам і дітям. Про високу якість косметичних засобів говорять і відгуки про тайську косметику. Дійсно, серед величезної кількості хвалебних відгуків на просторах інтернету сьогодні практично неможливо знайти хоча б кілька негативних.

   Асортимент тайських засобів для догляду за волоссям можете знайти в розділі "Косметика для волос" або натиснути ТУТ





   Ви повинні особисто переконатися в її якості. Результат не змусить себе довго чекати, досить кілька днів, щоб ви помітили, наскільки ефективно впливають препарати на ваш організм! Ви назавжди залишитеся відданими шанувальниками натуральності!

Будьте молодими та здоровими з ТАЙСЬКОЮ КОСМЕТИКОЮ!!!


Людмила
15:18 24.01.2020
Прикольно. Я і не думала, що тут, в Україні, можна знайти цю косметику. Ми купували в Тайланді коли їздили на екскурсію на Квай. Цікаво, що ціни у вас на сайті майже такі самі, як там. Чому?
Ответить
Plumeria
16:08 24.01.2020
Все просто. Ми давно в цьому бізнесі і на пряму працюємо з заводами виробниками тайської косметики, а де-які товари виробляємо самі під брендом Plumeria. Крім того у нас немає посередників і ми самі робимо доставку товарів в Україну. Тому гарантуємо якість косметики та хороший сервіс по доставці в будь-який регіон України.
Ответить
Аня
21:34 06.02.2020
   Синій чай, що на відео, реально прикольний. Особливо мені сподобався з лимоном.
Ответить
Додати коментар